OVER JOHN DE JONG

Verhaal

In 2014 ben ik afgestudeerd als Multimedia Designer aan de NHL Hogeschool te Leeuwarden. Zowel tijdens de studie als na de studie een grote interesse voor storytelling en innovatie. Binnen de studie Communication & Multimedia Design heb ik gewerkt met een groot aantal opdrachtgevers, zoals Corrino, 3FM en Veilig Verkeer Nederland. De opdrachten verschillen van het maken van een (meer-camera) sitcom voor de NHL Hogeschool in samenwerking met de opleiding Theater. Tot aan een concept bedenken en uitvoeren om de Chequebox van het glazenhuis efficiënter en uitgebreider te maken. Taken binnen deze projecten waren oa project-management, componist en Beeld-regisseur.

Mijn stage heb ik gelopen bij Redrum Bureau in Ede. Een videoproductiebedrijf die in-house zowel camera als 3d-animators hebben. Mijn werkzaamheden waren Camera & Edit.

Mijn afstudeeropdracht was gericht op innovatie. Samen met twee game-design studenten hebben we een concept bedacht voor een Augmented Reality Game (TetrAR), waarbij we de techniek van Augmented Reality in hebben gezet om een connectie te maken tussen techniek en bordspellen.

In 2015 ben ik in dienst gekomen van Amusing Monkeys, waar ik heb gewerkt aan video-producten, websites en designs.

Nadat in 2016 de nieuwe Drone-wet is ingegaan, heb ik mijn ROC Light gehaald en ben vanaf toen officieel Drone-piloot.

 

SKILLS

CV

Diploma’s